COACHNING

Med Kanti Wellness coachning får du hjälp att hitta dig eller din organisations innersta styrka och behov. Jag erbjuder enskilda samtal och kurser i utvecklande och välgörande metoder. Jag använder mina erfarenheter och kunskaper inom kommunikation, ledarskap och personlig utveckling.

Specialiserad

  • livstransformationer
  • uppsägningar
  • separationer
  • missnöjd fast jag “har allt”
  • beroenden
  • tröstätande
  • starta eget företag

Vad är coachning

Vi utgår från ett samtal. När jag coachar en person eller en grupp så använder jag mig av flera olika metoder och övningar till hjälp för att förenkla och konkretisera samt verkliga exempel för att tydliggöra.

Vad får du

Med denna coachning får du hjälp att hitta din innersta styrka och behov. Då kan du förändra förhållningssätt, rutiner, beteenden och tankemönster. Du kan även bemöta din omgivning på ett tydligt sätt och uttrycka dina behov och önskningar i förslag på förändring. Sannolikt är att du då kan leva lycklig och utnyttja din fulla kraft genom livet.

Hur

Jag erbjuder enskilda samtal, föredrag, workshoppar, kurser, bloggar och videobloggar.

Metoder

Jag delar med mig av mina kunskaper och erfarenheter inom livskunskap, kommunikation, ledarskap, personlig utveckling, terapi, meditation, transformation, andning och yoga.

Min största styrka är den Erfarenhet och kunskap jag fått från min egen resa genom livet. Att jag har tagit mig ifrån att leva utifrån sinnet till att leva utifrån min egen sunda vägledare med sinnet som tjänstehjon. Utan denna erfarenhet är metoderna och övningarna inget värda.

UnTherapy (icke-terapi) är en metod där man utgår från problemet och ser framåt. Du omstartar sinnet för att återgå till välmående. Du formulerar ditt mål och skapar en konkret åtgärdsplan.

Transforming Lives (omvandling av livet) är en förhållningssätt och tillvägagångssätt som erbjuder transformation och uppvaknande till ett nytt medvetande.

Journalen är ett övningsverktyg för att balansera och sluta fred i relationen mellan barnet och föräldern, den manliga och kvinnliga sidan inom dig så du kan ta dig stabilt genom livet.

Ashtangayoga är en helhetstäckande övning där vi jobbar med positioner, rörelser, kroppslås, fokuseringspunkter och andning. Yogan stärker  kropp och själ, fysik, mentala förmåga, balans, koncentration och fokus, renar organen, effektiviserar blodcirkulationen och förbättrar konditionen.

När jag använder metoderna ovan väver jag in mina erfarenheter och övningar inom andning, matrix energetics, jin shin jyutsu, non violent communication (giraffspråket), the work, vipassana meditation och familjekonstellationer. (förklaringar se länk till ordlistan.)