TJÄNSTER

Jag erbjuder coachning till privatpersoner och organisationer i ämnet personlig utveckling som leder till du att hittar din inre sunda vägledare och lever i din fulla kraft. Du kan välja och vraka bland enskilda samtal, föredrag, workshoppar och kurser. Dessutom bloggar och videobloggar jag för att kunna ge dig lite extra.

Föredrag

Ett föredrag ger dig ett smakprov på temat och pågår 1–2 timmar. Det verkar som inspiration och det finns ett visst utrymme för frågor. Sannolikt tar du med dig något som skapar en positiv förändring hos dig.

Workshop

En workshop är en fördjupning under 1–2 dagar. Där lägger vi in samtal, övningar och har ett större utrymme för frågor som ger dig en djupare, bredare och mer välgrundad förändring.

Coachträning

Är du coach eller ledare eller vill du bli? Den här utbildningen tar dig på en resa så att du kan coacha och leda individer och grupper på ett sant, medvetet och närvarande sätt.

Utbildningen sträcker sig över 18 månader och består av tio helger med möten och eget arbete där emellan. Med stöd av samma grupp genom hela resan skapas det en enorm tillit och kraftkälla.

Nästa start Januari 2017. Maila för prospekt, intresse och frågor! annasofia(at)kantiwellness.se

Livsträning

Om du vill förändra ditt liv, byta riktning eller göra något nytt av livet. Då tar den här livsutbildningen dig på en resa så att du kan leva ditt liv på ett sant, medvetet och närvarande sätt.

Individuellt eller i grupp.

Utbildningen sträcker sig över 18 månader och består av tio helger med möten och eget arbete där emellan. Med stöd av samma grupp genom hela resan skapas det en enorm tillit och kraftkälla.

Nästa start för grupp i Januari 2017.
Individuell start enligt överenskommelse.
Maila för prospekt, intresse och frågor! annasofia(at)kantiwellness.se

Ämnen

Hitta din kraft & nå ditt mål

Denna workshop leder till förändring.

Du får skapa en målbild, göra en förändringsplan med bl.a. metoden UnTherapy, eliminera motstånd och belöna framsteg för att nå ditt mål.

Du får gå från idé till handling. Med grupp-energin som kraftkälla blir det en kreativ helg med metoder, övningar och effektiva verktyg.

Medvetet föräldraskap en möjlighet att växa

En workshop som stärker och utmanar.

Under en heldag har du möjlighet att fördjupa dig i hur det är att vara man, kvinna, barn och förälder. Att möta andra föräldrar och möta dig själv. Alla föräldrar vill göra det bästa för sina barn. Det bästa sättet att veta vad som är bäst för ditt barn, är att följa ditt hjärta. (länk till….)

Bygg upp din självkänsla

Det handlar om dig. Du kan hitta och stå på din egen plattform och leva utifrån din inre sunda vägledare – så kan du stärka dig, karriären och relationer. Då kan du njuta av livet och leva i din fulla kraft.

Från första träffen till vvv (villa, vovve, volvo)

Det handlar om er. Ni kan hitta ett nytt sätt att kommunicera och relatera på. Jag belyser de olika faserna från första romantiska tiden till vardagslunken. Hur gör man för att behålla glöden och glädjen som par i relationen.

Vad händer i parrelationen före, under och efter en graviditet. Vad hände eller händer under förlossningen, med barnet och den nya familjen.

Godis är gott

Det handlar om din kropp och själ i relation till vad som erbjuds att köpa. Hur gör man i djungeln av kemikalier och gifter för att hitta ett förhållningssätt som är sunt och balanserat för just dig.

Min egen resa från luftslott till sanningsägare

Det handlar om människan – att hitta, vilja och våga uttrycka sin egen sanning. Jag delar med mig av min resa genom mitt liv som en inspiration till att våga byta bryta och gå sin egen väg genom normen. Från partyprinsessa i näringslivet i mobiltelefonbranschen till entreprenör, mamma och egen företagare inom välmående.

PRISER 

Individuell prissättning

Riktpriser:

90 min privat enskild coachning: 900:-

60 min företag enskild coachning: 2 500:- +moms

Be om offert för workshoppar och föredrag.